top of page

VVS Installationer

Vi udfører alle former for VVS-arbejde. Service og reparation af eksisterende vand- og varmeinstallationer m.m. Små som store opgaver. 

 

Alt fra udskiftning af toilet, bad, håndvask, vandhaner, vandrør og afløb samt gulvvarme og andet VVS, der måtte være ønsket. Løsninger på total badeværelses-renovering med nye installationer og nyt badeværelsesinventar.

 

Det er altid en god ide at få en autoriseret VVS´er til at løse opgaven, når du skal have lavet VVS og hjælpe dig med dine valg.

Tilbud på udskiftning og opsætning af IFÖ SIGN Toilet + Softclose Sæde

Der kan være gode grunde til at overveje en udskiftning af toilettet. Et nyere toilet vil nemlig sandsynligvis ikke blot være vandbesparende, men også være mere miljøvenlig i forhold til et ældre toilet. og samtidig stilfuldt og slidstærkt. 

Priseksempel for IFô Sign Toilet + Softclose Sæde Inkl. Montering

Ca 4200kr + moms

if-set02-spira-furniture-sign-floorstanding-s01-cmyk-big-size-760-760_edited.jpg

Besøg vores udstilling på Stationsvej i Årslev

 

Få inspiration i udstillingen til de specifikke behov du har til f.eks. ny vandhane, bad, WC, håndvask, badeværelsesinventar m.m. Vi giver en professionel vejledning og finder den løsning, der passer til lige netop din bolig.

IVERSVVS22_10.jpg

Vi hjælper med montering af nye radiatorer

Det kan være at dine radiatorer ikke passer ind i den nuværende boligstil, er forældet eller at du ønsker at energioptimere din bolig. Vi kan vejlede dig, så du får den rigtige radiator i dit hjem. På den måde kan du være sikker på, at du har et varmeregulerende system i dit hjem, der virker. Radiatorer kan fås i en lang række forskellige størrelser, former og stil, der passer til din bolig.

 

- Kontakt os for at få én samlet pris på levering og montering. 

bernard-hermant-oFCclMG4ozo-unsplash.jpeg

Montering af nye armaturer og vandhaner

I samarbejde med Grohe har vi udarbejdet en række gode tilbud på armatur og batterier, brus og samt køkkenarmaturer. 

Du er altid velkommen til at kontakte os med specikke farveønsker eller format for dit nye armatur. Det kan være til køkkenet, haven, bryggers eller badeværelset. 

- Kontakt os for at få én samlet pris på levering og montering. 

grohe_bathroom_online_magazine-4_3_4.jpeg
bernard-hermant-oFCclMG4ozo-unsplash.jpeg
IVERSVVS22_2.jpg
IVERSVVS22_9.jpg
laurence-katz-i18aCrRzBBM-unsplash.jpeg
bottom of page